ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ

08
Φεβ 2012

a12771-Οι Καταρράκτες στο Νυδρί είναι ένα απο τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα στη Λευκάδα. Για να επισκευθείτε τους Καταρράκτες στο Νυδρί είναι πρέπει να ακολουθήσετε τις κίτρινες ταμπέλες, περίπου τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από την πιο κεντρική και κοσμοπολίτικη Λευκάδα.

Πριν ξεκινήσετε τον περίπατο, καλό είναι να εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα, τα οποία θα αγοράσετε στην καφετέρια στην αρχή του μονοπατιού που οδηγεί στους καταρράκτες. Σύντομα θα συναντήσετε μια στενή, ξύλινη σκάλα, η οποία θα σας οδηγήσει σε ένα τοπίο γεμάτο νερά και πλατάνια και μια φυσική πέτρινη πύλη. Οι μικροί καταρράκτες με τη δροσιά και τον χαλαρωτικό ήχο του νερού είναι ένα φανταστικό θέαμα. Μπορείτε να συνεχίσετε τον περίπατό σας και με μια δεύτερη σκάλα που σας περιμένει στο βάθος, η οποία οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερους καταρράκτες και μια λίμνη που προκαλεί για βουτιές. Στο Νυδρί οι Καταρράκτες είναι ένα μνημείο φυσικής ομορφιάς και ένα μοναδικό θέαμα.

Οι Καταρράκτες στο Νυδρί αποτελούν μια μοναδική εμπειρία και ένα απο τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς στη Λευκάδα. Οι περισσότεροι επισκέπτες σπεύδουν να θαυμάσουν τους καταρράκτες στις διακοπές, στα ταξίδια και στις εκδρομές τους στη Λευκάδα.